Oppskrifter

MED MEL FRA KVELDE MØLLE

Card image cap

Blackbirds Focaccia

Focaccia har fått et solid fotfeste på norske bord, og det er heldigvis lett å bake. Har du en surdeig med Kvelde mølles Florsikt er det lett å bake en velsmakende Focaccia, eller en kreativ Pizza. Hva med en forfriskende sandwich? Blackbird deler sin oppskrift.
Se oppskrift

Card image cap

Heges Rundstykker

Hege sine rundstykker. Gode og fine. Nydelige med noe godt pålegg på!
Se oppskrift

Card image cap

Blackbirds Pizzadeig

Pizza er alltid en suksess på bordet, og mange har funnet glede i å spesialisere seg i pizzabunnens univers. Blackbird baker attraktive pizzaer Kvelde mølles Florsikta Tipo 00 mel, og deler gjerne oppskriften sin med dere.
Se oppskrift

Card image cap

Blackbird Pizza med Salami

En god pizzabunn åpner opp for stor kreativitet og muligheter til å finne gode smaker som bygger hverandre opp. Bli inspirert av Ingeborg ved Blackbird, og bygg gjerne videre på det de har oppdaget.
Se oppskrift

Card image cap

Heges grovis

Hege er et funn for oss, og hun forvandler stadig vårt mel om til kunst. Vi utfordret Hege på vår hvetegrøpp, og hun løste det på strak arm. Hvetegrøpp er et produkt vi er veldig glad i og er rett og slett er knekt korn. Det er et produkt vi er alene om i Norge og som skaper magi for grovbakst og kropp. Hvetegrøppen må behandles som helkorn, og tilfører mer aroma, struktur, bitemotstand og fukt i bakeverket. Hege er villig til å dele sin grovis med dere. Det er bare å glede seg til sluttresultatet!
Se oppskrift