Heges  rundstykker

MED MEL FRA KVELDE MØLLE

INGREDIENSER:

  • 60 g smør
  • 1 dl vann
  • 2.5 dl melk
  • 1 egg
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 pk tørrgjær
  • ca. 1 l økologisk steinmalt speltmel

SLIK GJØR DU:

  1. Smelt smør og ha oppi vann og melk og la det bli lunket (37 grader)
  2. Ha alt det tørre i en bakebolle.
  3. Tilsett det våte og elt deigen i kjøkkenmaskinen i ca 10 min.
  4. Sett deigen lunt og la den heve til dobbel størrelse.
  5. Del deigen opp i 12 biter og trill dem til runde boller. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og la dem etterheve i 30 min.
  6. Pensle dem med et sammenpisket egg og strø på sesamfrø.
  7. Stekes på midterste rille i 200°C, i 12-14 minutter.
Bilde 1
Bilde 2
Bilde 3